Eten in het restaurant

A LA CARTE
Op elke dag van de week bieden wij onze à la carte aan. Wilt u een lekker gerecht geserveerd op een hete tipan plaat? Wilt u een lekkere Chinese rijsttafel? Of een klein hapje met z’n tweeën? Dat is allemaal mogelijk, neem een kijkje in het menu voor ons aanbod.

ZATERDAG EN ZONDAG BUFFET – ALL YOU CAN EAT

Op zaterdag en zondag bieden wij u een buffet in all you can eat vorm aan voor een vast bedrag. Van crispy sushi rolls tot steak tot Oosterse specialiteiten. Of laat u verrassen door onze chef bij de teppanyaki (Japanse grillplaat). Uiteraard kunt u afsluiten met wat zoetigheid uit onze dessertbar.

Naast ons buffet serveren wij ook gerechten aan tafel, te denken aan soepen of Japanse snacks. U vult het in op het lijstje en wij komen het aan tafel serveren. Zo maken wij uw all you can eat experience compleet.

PRIJS

4 t/m 11 jaar € 14,50
Vanaf 12 jaar € 28,00
65 jaar+ € 26,00

Deluxe met onbeperkt deluxe sushi en sashimi + €3,00 p.p.
(voor kinderen onder de 11 jaar is het inbegrepen bij de volwassenen)

MAANDAG T/M VRIJDAG – ALL YOU CAN EAT

Doordeweeks bieden wij ook een all you can eat concept aan. Het verschil met het weekend is dat het buffet niet open is, maar u de gerechten (in kleine porties) aan tafel geserveerd krijgt. U kunt bestellen door middel van het all you can eat lijstje. Zo kunt u meer van verschillende gerechten proberen. Tevens is de deluxe sushi en sashimi doordeweeks al inbegrepen.

PRIJS

4 t/m 11 jaar € 14,50
Vanaf 12 jaar € 28,00
65 jaar+ € 26,00

AFHAALKAARTEN

Wat Kunnen Wij Aanbieden

Catering
Heeft u een verjaardag of gaat u iets doen met een groep? Wij kunnen u catering verzorgen.
Direct Reserveren
Gemakkelijk online reserveren, telefonisch en via de mail is ook mogelijk.
img
Parkeren
Gratis parkeren voor de deur in het centrum van Hoeven.
Groepen
Bij Silver Palace in Hoeven kunt ook met grote groepen terecht. Silver Palace is ideaal voor zakelijke meetings of om met familie en vrienden gezellig te dineren.

Wij bieden u een onvergetelijke eetervaring

Reserveren
Inloggen